Neem hier contact met Dranken SOS

Zoekt u een partner om uw privéfeest of bedrijfsevent mee vorm te geven? Dan bent u bij Dranken SOS in Vlaanderen en Brussel aan het juiste adres.

Uw feest is onze passie

U kan bij Dranken SOS een drankwagen bestellen om uw genodigden van een ruim assortiment van alcoholische- en niet alcoholische dranken te voorzien. Hebben uw gasten ook zin in een hapje, snack of een uitgebreidere maaltijd? Ook daar heeft Dranken SOS een oplossing voor, met name onze foodtruck, ook wel foodwagen genoemd.

Tevreden klanten

Met Dranken SOS stelt u à la carte uw feestje of evenement samen. Voorts doet dit bedrijf ook de verhuur van koelwagens en andere feestmateriaal. U zorgt zelf voor volk om onze drankwagen te bemannen of u kiest voor ons professioneel en gedreven team om alles vlot te serveren. Ons bedrijf heeft tevreden klanten in heel Vlaanderen, waaronder in Antwerpen, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen, alsook in Brussel. Zowel bedrijven, verenigingen als particulieren weten het lekker eten, het groot assortiment dranken en de klantvriendelijke service sterk te appreciëren.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Wil u dat uw feest een succes wordt? Bekijk dan samen met ons welke drinktruck of foodcar u zou willen en welke dranken u specifiek wil aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of een vrijblijvende offerte op maat van uw feest ontvangen? Contacteer ons vandaag nog telefonisch of per mail en we komen samen tot de ideale formule.  

 

Informatie-aanvraag vanaf uw website

Contacteer ons

Gsm: 0483 24 23 330483 24 23 33
info@drankensos.be
BTW BE 0883.730.970

Back to Top