Verhuur koelwagens en feestmateriaal

Hebt u een privéfeestje of bedrijfsevenement gepland? En bent u op zoek naar een partner voor de verhuur van koelwagens in Vlaanderen? Hoogtijd om kennis te maken met Dranken SOS. Zij verhuren alle feestmateriaal snel en aan een betaalbare prijs.

Van tapinstallaties tot partytenten

U kan bij Dranken SOS terecht voor de huur van verschillende soorten partytenten, tafels en stoelen, dranktogen en keukenmateriaal. Om het plaatje compleet te maken verhuren ze ook buffetmateriaal, tapinstallaties en koelkasten. U kan Dranken SOS contacteren om enkele stukken te huren evenals voor grote aantallen. Het materiaal kan u huren zolang uw evenement duurt.

Vlotte en klantvriendelijke bediening

Naast de verhuur van koelwagens kan u bij Dranken SOS ook een drankwagen huren met een groot assortiment dranken. Wil u er graag lekker eten bij? Doe dan beroep op onze foodwagens of foodtruck. Ons personeel zorgt voor een vlotte en klantvriendelijke bediening, maar u kan uiteraard ook uw eigen mensen inzetten.

Wil u feestmateriaal in Vlaanderen of Brussel huren? Contacteer ons beslist. Wij verhuren alles voor een geslaagd feest.

Contacteer ons

Gsm: 0483 24 23 330483 24 23 33
info@drankensos.be
BTW BE 0883.730.970

Back to Top